Nelpon kita +86-633-8811598
Wellshow Olahraga Barbel Power Rack Latihan Stand Power Squat Rack Angkat Besi Rak Tarik Bar Bangku Curl Weight Stand
  • Wellshow Olahraga Barbel Power Rack Latihan Stand Power Squat Rack Angkat Besi Rak Tarik Bar Bangku Curl Weight Stand - 0 Wellshow Olahraga Barbel Power Rack Latihan Stand Power Squat Rack Angkat Besi Rak Tarik Bar Bangku Curl Weight Stand - 0
  • Wellshow Olahraga Barbel Power Rack Latihan Stand Power Squat Rack Angkat Besi Rak Tarik Bar Bangku Curl Weight Stand - 1 Wellshow Olahraga Barbel Power Rack Latihan Stand Power Squat Rack Angkat Besi Rak Tarik Bar Bangku Curl Weight Stand - 1
  • Wellshow Olahraga Barbel Power Rack Latihan Stand Power Squat Rack Angkat Besi Rak Tarik Bar Bangku Curl Weight Stand - 2 Wellshow Olahraga Barbel Power Rack Latihan Stand Power Squat Rack Angkat Besi Rak Tarik Bar Bangku Curl Weight Stand - 2
  • Wellshow Olahraga Barbel Power Rack Latihan Stand Power Squat Rack Angkat Besi Rak Tarik Bar Bangku Curl Weight Stand - 3 Wellshow Olahraga Barbel Power Rack Latihan Stand Power Squat Rack Angkat Besi Rak Tarik Bar Bangku Curl Weight Stand - 3

Wellshow Olahraga Barbel Power Rack Latihan Stand Power Squat Rack Angkat Besi Rak Tarik Bar Bangku Curl Weight Stand

Wellshow Sport Barbell Power Rack Exercise Stand Power Squat Rack Weightlifting Rack Pull Up Bar Bench Curl Weight Stand Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, sampeyan ora mung bisa duwe diskon nanging uga tuku ing rega pabrik. Desain kita kelas lan apik. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon sing paling anyar lan maju saka kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Wellshow Olahraga Barbel Power Rack Latihan Stand Power Squat Rack Angkat Besi Rak Tarik Bar Bangku Curl Weight Stand


Pambuka produk


Wellshow Olahraga Barbel Power Rack Latihan Stand Power Squat Rack Angkat Besi Rak Tarik Bar Bangku Curl Weight Stand


Parameter Produk (Spesifikasi)


Jeneng produk Barbell Rack Adjustable Squat Stand Dipping Station Gym Equipment Bobot Bench Press Stand
Bahan baja
Ukuran

45,7 x 61,4 x 85 inci

116cm * 156cm * 216cm

Panganggone

 

latihan olahraga
Logo kasedhiya
OEM

kasedhiya

Paket karton + pallet utawa minangka selaras
pambayaran TT L/C
Sampel Ditawakake

 



Detail Produk

 

Bahan: Baja

Werna: salaka / abang

Ukuran: customized

Bobot: 2 kg

Fungsi: Bodybuilding

 

Ngirim, Ngirim lan Nglayani


1. OEM Manufaktur disambut: Produk, Paket...
2. Urutan sampel
3. Kita bakal mangsuli pitakon sampeyan sajrone 12 jam.
4. Sawise ngirim, kita bakal nglacak produk kanggo sampeyan sapisan saben rong dina, nganti sampeyan entuk produk. Yen sampeyan entuk barang, cobanen, lan menehi saran. Yen sampeyan duwe pitakon babagan masalah kasebut, hubungi kita sanalika bisa.



Layanan Kita


1. OEM Manufaktur welcome: Produk, Paket...
2. Urutan sampel
3. Kita bakal mangsuli pitakon sampeyan sajrone 12 jam.
4. sawise ngirim, kita bakal nglacak produk kanggo sampeyan sapisan saben rong dina, nganti sampeyan entuk produk. Yen sampeyan entuk barang, nyoba, lan menehi saran. Yen sampeyan duwe pitakon babagan masalah kasebut, hubungi kita, kita bakal menehi solusi kanggo sampeyan.

FAQ


Q1. Apa syarat packing sampeyan?
A: Biasane kita sijine 12pcs ing karton. Utawa sampeyan bisa milih 1 piece/kothak njero, lan 6 kothak njero ing karton njaba. Kothak / karton kanthi logo sampeyan uga kasedhiya.
Q2. Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: Kita nampa EXW, FOB, CFR, CIF item. Pembayaran 100% sadurunge pangiriman. Kita bakal nuduhake foto / video produk lan paket sadurunge dikirim.
Q3. Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?
A: Sampel: sekitar 3 dina kerja. Pesenan akeh bakal njupuk 15-20 dina kerja sawise nampa pembayaran sampeyan. Wektu pangiriman sing tepat gumantung saka rincian pesenan.
Q4. Apa OEM ditampa?
A: Ya, kita bisa ngasilake miturut karya seni sampeyan.


 

Hubungi kita

 

Perdana Sun

wechat:goodcrossfit

Skype: primalor

Whatsapp: + 86-13326333935

www.goodgymfitness.com

Rizhao Goodcrossfit Equipments Co.,Ltd

Email:[email protected]

Telpon:+86-13326333935

 

 



Panas Tags: Wellshow Sport Barbell Power Rack Exercise Stand Power Squat Rack Weightlifting Rack Pull Up Bar Bench Curl Weight Stand, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Pabrik, China, Awet, Paling Anyar, Lanjut

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.