Nelpon kita +86-633-8811598

Babagan awake dhewe

Maca liyane >
Rizhao apik crossfit co., Ltd

Rizhao Goodcrossfit Co.Ltd. minangka perusahaan dinamis anyar sing diadegake kanggo bisnis manufaktur & ekspor dumbbell, bobot, barbell, rak, bangku, aksesoris fitness lan kita tambah akeh produksi kanggo bangku, rak, lan peralatan gym ing dina sing bakal teka.
Produk Utama: Minangka perusahaan dinamis anyar, produk utama kita Power Rack, Dumbbells, Barbells piring, kettlebells, rak, aksesoris peralatan fitness lan ing.
Aspirasi kita yaiku nyedhiyakake para panuku kanthi produk sing paling apik kanthi rega sing paling apik saka pasar olahraga, Dadi para panuku tetep kepenak njupuk produk sing dikarepake saka kita kanthi rega sing larang.
Layanan Kita: We offer produk karo Buyers logo pribadi, Buyers desirable designs, Replika produk minangka saben panuku dikarepake utawa produk saiki karo panuku seng di pengeni modifikasi.
Pengalaman lan kekarepan kanggo nyedhiyakake produk sing akurat 100% kanggo para panuku, uga kanthi rega sing paling apik mesthi mbiyantu para panuku anyar amarga kita kudu ngerti pesenan kanggo produk, Logos / Desain lan nggawe kutipan kanthi rega lan biaya pengiriman. Uga amarga fasilitas manufaktur kita dhewe bisa ngirim pesenan kanthi jumlah cilik utawa gedhe sajrone wektu sing ditemtokake Kontrol Kualitas Kita: Sistem kontrol kualitas cukup banget. Saka pilihan bahan mentah nganti produk rampung, kita ngurus kabeh proses lan saben potongan dicenthang sadurunge dikirim, lan kita duwe tim Kontrol Kualitas sing mriksa kabeh produk sadurunge ngemas. Ayo GOOD CROSSFIT fitness mbantu sampeyan entuk target fitness. sesanti kita dadi salah siji saka supplier competitive paling apik ing China. Nilai kita kerja tim, fokus pelanggan.