Nelpon kita +86-633-8811598
Rak Jongkok
  • Rak Jongkok - 0 Rak Jongkok - 0
  • Rak Jongkok - 1 Rak Jongkok - 1

Rak Jongkok

Squat Rack Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, sampeyan ora mung bisa duwe diskon nanging uga tuku ing rega pabrik. Desain kita kelas lan apik. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon sing paling anyar lan maju saka kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Rak Jongkok



1. Pengenalan produk

 

550LBS MAX LOADSquat rak stand karo baja kekuatan dhuwur menehi stabilitas lan support kanggo nganti 550 lbs, banget kuat lan stabil.

Aman lan awet, kita nggunakake sikil karet benang, nyerep kejut, anti-slip lan tahan nyandhang, panggunaan sing luwih stabil. Kacang logam padhet dikuwatake supaya luwih aman.

Nduwe struktur sing stabil, rod penghubung tengah bakal nggawe struktur ndhuwur luwih stabil lan nglindhungi safety nalika sampeyan dicelup. Uga basa segitiga nyedhiyakake dhukungan sing paling kuat.

Uga bisa digunakake minangka STORAGE PLAT

Stander jongkok iki kanthi pasak bobot 8â € ing sisih loro kanggo nyedhiyakake panyimpenan sing trep kanggo piring bobot standar, nawakake solusi kompak kanggo gym omah, gym garasi lan studio fitness.

2. Parameter Produk (Spesifikasi)


jeneng

Rak jongkok

werna

Ireng utawa selaras

Ukuran

disesuaikan

Bahan

waja


3. Fitur Produk lan Aplikasi


Stander jongkok iki kanthi pasak bobot 8â € ing sisih loro kanggo nyedhiyakake panyimpenan sing trep kanggo piring bobot standar, nawakake solusi kompak kanggo gym omah, gym garasi lan studio fitness.


4. Detail Produk


Jeneng produk

Rak jongkok

Bahan

waja

Ukuran

disesuaikan

werna

ireng utawa selaras

Logo

kasedhiya

OEM

kasedhiya

Paket

Karton

pambayaran

TT L/C

Sampel

Ditawakake


5. Kualifikasi produk

 

Klasifikasi: Rak dumbbell kelas dhuwur

 

6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani

 

1. OEM Manufaktur disambut: Produk, Paket...
2. Urutan sampel
3. Kita bakal mangsuli pitakon sampeyan sajrone 12 jam.
4. Sawise ngirim, kita bakal nglacak produk kanggo sampeyan sapisan saben rong dina, nganti sampeyan entuk produk. Yen sampeyan entuk barang, cobanen, lan menehi saran. Yen sampeyan duwe pitakon babagan masalah kasebut, hubungi kita sanalika bisa.

 

7. FAQ


Q1. Apa syarat packing sampeyan?

A: Biasane kita sijine 12pcs ing karton. Utawa sampeyan bisa milih 1 piece/kothak njero, lan 6 kothak njero ing karton njaba. Kothak / karton kanthi logo sampeyan uga kasedhiya.

 

Q2. Apa syarat pembayaran sampeyan?

A: Kita nampa EXW, FOB, CFR, CIF item. Pembayaran 100% sadurunge pangiriman. Kita bakal nuduhake foto / video produk lan paket sadurunge dikirim.

 

Q3. Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?

A: Sampel: sekitar 3 dina kerja. Pesenan akeh bakal njupuk 15-20 dina kerja sawise nampa pembayaran sampeyan. Wektu pangiriman sing tepat gumantung saka rincian pesenan.

 

Q4. Apa OEM ditampa?

A: Ya, kita bisa ngasilake miturut karya seni sampeyan.

 

Hubungi kita

 

Perdana Sun

Rizhao Goodcrossfit Equipments Co.,Ltd

wechat:goodcrossfit

Skype: primalor

Whatsapp: +8613326333935

www.goodgymfitness.com

Email:[email protected]

Telpon:+86-13326333935

 

 


Panas Tags: Rak Jongkok, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Pabrik, China, Awet, Paling Anyar, Lanjut

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.