Nelpon kita +86-633-8811598
Ngarep > Babagan Kita>Kaluwihan Kita

Kaluwihan Kita

3 kauntungan gedhe

1, Kesehatan

Gunakake karet prawan, meh ora ana mambu, ora kaya piring bemper liyane kanthi mambu sing ora sehat.

Kita peduli babagan kesehatan, mula kita milih karet prawan.

 

2, ayu

Teknik unik kanggo njaluk lumahing Gamelan lan cakram baja mengilap, paling looking piring bemper tau.

Sampeyan salah siji langkah kanggo kaendahan.

 

3, Kuwat

Kanthi pengalaman OEM kanggo akeh merek top donya.

Plat bumper kita duwe bulit awak sing paling kuat.

Kita nganakake tes gulung kanthi dhuwur 2 meter kanthi barbel 20KG.

20000 kaping pass kanggo kompetisi gaya piring,

10000 kaping pass kanggo latihan piring bumper.

 

Pindhah munggah lan entuk piring bemper sing paling sehat, ayu, lan kuwat!