Nelpon kita +86-633-8811598
Hex Dumbbell
  • Hex Dumbbell - 0 Hex Dumbbell - 0
  • Hex Dumbbell - 1 Hex Dumbbell - 1
  • Hex Dumbbell - 2 Hex Dumbbell - 2

Hex Dumbbell

Hex Dumbbell digunakake akeh ing gim lan omah kanggo macem-macem tujuan olahraga, alat sing apik kanggo latihan awak lengkap, utawa kelompok otot tartamtu. . Desain kita kelas lan apik. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon sing paling anyar lan maju saka kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hex Dumbbell


1. Pengenalan produk

Dumbbells digunakake akeh ing gim lan omah kanggo macem-macem tujuan olahraga, alat sing apik kanggo latihan awak lengkap, utawa klompok otot tartamtu.
Dumbbell cast solid kualitas dhuwur sing dibungkus karet, dumbbells bakal tahan nganti pirang-pirang taun nalika nglindhungi lantai sampeyan
Gagang kontur krom logam padhet sing dirancang supaya pas. Pegangan tekstur nyedhiyakake genggeman sing nyenyet lan aman.
Hexagon wangun karet encased sirah mbantu nyegah rolling lan nyedhiyani panyimpenan luwih gampang.
Dumbbells teka ing pasangan utawa singles ing pilihan.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)


jeneng

Hex Dumbbell

werna

ireng

Ukuran

5kg / 10kg / 15kg / 20kg / 25kg / 30kg

Utawa disesuaikan

Bahan

wesi tuang

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi


Dumbbells Karet Hex Shaped karo Contoured Chrome Ngalahake, cocok Kanggo Komersial Lan gym & ngarep.

Ngalahake Lengkungan Baja Kanggo Genggeman sing Nyaman banget, Dirancang kanggo Pas Nyaman ing Telapak Tangan

Materi Tugas Berat Digawe Kanggo Saben Dina, Set Sampurna Kanggo Ngapikake Latihan Saben Dina.

Dilapisi karet kanggo nglindhungi lantai utawa permukaan apa wae yen dumbbell tiba.


4. Detail Produk

 

Jeneng produk

HEX DUMBELL

Bahan

WESI TAMPILAN

Ukuran

5kg / 10kg / 15kg / 20kg / 25kg / 30kg

werna

ireng

Logo

kasedhiya

OEM

kasedhiya

Paket

Karton & Pallet

pambayaran

TT L/C

Sampel

Ditawakake

 

5. Kualifikasi produk

 

Klasifikasi: Rak dumbbell kelas dhuwur

 

6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani

 

1. OEM Manufaktur disambut: Produk, Paket...
2. Urutan sampel
3. Kita bakal mangsuli pitakon sampeyan sajrone 12 jam.
4. Sawise ngirim, kita bakal nglacak produk kanggo sampeyan sapisan saben rong dina, nganti sampeyan entuk produk. Yen sampeyan entuk barang, cobanen, lan menehi saran. Yen sampeyan duwe pitakon babagan masalah kasebut, hubungi kita sanalika bisa.

 

7. FAQ

 

Q1. Apa syarat packing sampeyan? 

A: Biasane kita sijine 12pcs ing karton. Utawa sampeyan bisa milih 1 piece/kothak njero, lan 6 kothak njero ing karton njaba. Kothak / karton kanthi logo sampeyan uga kasedhiya.

 

Q2. Apa syarat pembayaran sampeyan?

A: Kita nampa EXW, FOB, CFR, CIF item. Pembayaran 100% sadurunge pangiriman. Kita bakal nuduhake foto / video produk lan paket sadurunge dikirim.

 

Q3. Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?

A: Sampel: sekitar 3 dina kerja. Pesenan akeh bakal njupuk 15-20 dina kerja sawise nampa pembayaran sampeyan. Wektu pangiriman sing tepat gumantung saka rincian pesenan.

 

Q4. Apa OEM ditampa?

A: Ya, kita bisa ngasilake miturut karya seni sampeyan.

 

Hubungi kita


Perdana Sun

Rizhao Goodcrossfit Equipments Co.,Ltd

wechat:goodcrossfit

Skype: primalor

Whatsapp: +8613326333935

www.goodgymfitness.com

Email:[email protected]

Telpon:+86-13326333935

 

 

 

Panas Tags: Hex Dumbbell, Produsen, Supplier, Grosir, Customized, Pabrik, China, Awet, Newest, Lanjut

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.