Nelpon kita +86-633-8811598
Gym Training Professional Stainless Adjustable Dumbbell Set Kanggo Grosir
  • Gym Training Professional Stainless Adjustable Dumbbell Set Kanggo Grosir - 0 Gym Training Professional Stainless Adjustable Dumbbell Set Kanggo Grosir - 0
  • Gym Training Professional Stainless Adjustable Dumbbell Set Kanggo Grosir - 1 Gym Training Professional Stainless Adjustable Dumbbell Set Kanggo Grosir - 1
  • Gym Training Professional Stainless Adjustable Dumbbell Set Kanggo Grosir - 2 Gym Training Professional Stainless Adjustable Dumbbell Set Kanggo Grosir - 2
  • Gym Training Professional Stainless Adjustable Dumbbell Set Kanggo Grosir - 3 Gym Training Professional Stainless Adjustable Dumbbell Set Kanggo Grosir - 3
  • Gym Training Professional Stainless Adjustable Dumbbell Set Kanggo Grosir - 4 Gym Training Professional Stainless Adjustable Dumbbell Set Kanggo Grosir - 4
  • Gym Training Professional Stainless Adjustable Dumbbell Set Kanggo Grosir - 5 Gym Training Professional Stainless Adjustable Dumbbell Set Kanggo Grosir - 5

Gym Training Professional Stainless Adjustable Dumbbell Set Kanggo Grosir

Gym Training Professional Stainless Adjustable Dumbbell Set Kanggo Grosir

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Gym Training Professional Stainless Adjustable Dumbbell Set Kanggo Grosir


Deskripsi Produk


Jeneng produk Dumbbell baja sing bisa diatur
Bahan tahan karat
Ukuran 2.5kg / 5kg / 10kg
werna salaka
Panganggone kekuatan lengen
Logo kasedhiya
OEM

kasedhiya

Paket karton
pambayaran TT L/C
Sampel Ditawakake


FAQ


Q1: Apa syarat packing sampeyan?
A1: Biasane kita sijine 12pcs ing karton. Utawa sampeyan bisa milih 1 piece/kothak njero, lan 6 kothak njero ing karton njaba. Kothak / karton kanthi logo sampeyan uga kasedhiya.
Q2: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A2: Kita nampa EXW, FOB, CFR, CIF item. Pembayaran 100% sadurunge pangiriman. Kita bakal nuduhake foto / video produk lan paket sadurunge dikirim.
Q3: Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?
A3: Sampel: sekitar 3 dina kerja. Pesenan akeh bakal njupuk 15-20 dina kerja sawise nampa pembayaran sampeyan. Wektu pangiriman sing tepat gumantung saka rincian pesenan.
Q4: Apa OEM ditampa?
A4: Ya, kita bisa ngasilake miturut karya seni sampeyan.
Q5: Sapa kita?
A5: We are adhedhasar ing Shandong, China, miwiti saka 2017, ngedol kanggo Eropah Kulon (24.00%), Amerika Utara (18.00%), Eropah Kidul (15.00%), Oceania (15.00%), Eropah Wétan (12.00%), Amerika Selatan(5,00%), Afrika (4,00%), Eropa Lor (3,00%), Timur Tengah (2,00%), Asia Kidul (1,00%), Asia Tenggara (1,00%). Ana total 51-100 wong ing kantor kita.
Q6: Kepiye carane bisa njamin kualitas?
A6: Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal; Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim;
Q7: Apa sampeyan bisa tuku saka kita?
A7: rig crossfit, barbel, piring bemper, dumbbells, seri yoga
Q8: Napa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?
A8: Pisanan tim manajemen perusahaan wis 10 taun R&D lan pengalaman fitness, wis pengalaman sugih ing produksi lan pembangunan. Kapindho duwe sistem produksi lengkap sing bisa ngrampungake lan nyedhiyakake macem-macem produk kanthi cepet.
Q9: Layanan apa sing bisa diwenehake?
A9: Katentuan Pangiriman sing Ditampa: FOB, CIF, EXW, DDP;
Mata uang Pembayaran Ditampa:USD; Jinis Pembayaran Ditampa: T / T, L / C, PayPal, Western Union; Basa sing digunakake: Inggris, Cina




Panas Tags: Gym Training Set Dumbbell Stainless Adjustable Profesional Kanggo Grosir, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Pabrik, China, Awet, Paling Anyar, Lanjut

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.