Nelpon kita +86-633-8811598
Grosir Bodybuilding Bobot Ngangkat Gym Training Equipment Barbell Curl Bar
  • Grosir Bodybuilding Bobot Ngangkat Gym Training Equipment Barbell Curl Bar - 0 Grosir Bodybuilding Bobot Ngangkat Gym Training Equipment Barbell Curl Bar - 0
  • Grosir Bodybuilding Bobot Ngangkat Gym Training Equipment Barbell Curl Bar - 1 Grosir Bodybuilding Bobot Ngangkat Gym Training Equipment Barbell Curl Bar - 1

Grosir Bodybuilding Bobot Ngangkat Gym Training Equipment Barbell Curl Bar

Grosir Bodybuilding Bobot Ngangkat Gym Training Equipment Barbell Curl Bar

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Grosir Bodybuilding Bobot Ngangkat Gym Training Equipment Barbell Curl Bar


Rizhao Good Crossfit Co,.ltd minangka produsen piring bemper lan rig & rak barbel dumbbells kanthi fasilitas tes sing dilengkapi lan tenaga teknis sing kuwat.

Kita bisa nyedhiyani sawetara saka sudhut, kualitas apik, prices cukup lan designs apik gayane, produk kita digunakake digunakake ing klub fitness fitness, sawetara uga bisa kanggo olahraga utawa dilatih ing ngendi wae.

Produk kita diakoni sacara luas lan dipercaya dening pangguna lan bisa nyukupi kabutuhan ekonomi lan sosial sing terus ganti.

We welcome pelanggan anyar lan lawas saka kabeh lapisan masyarakat kanggo hubungi kita kanggo hubungan bisnis mangsa lan sukses bebarengan!




SPESIFIKASI GEAR


item nilai
Set Combo Ditawakake 0
Panggonan Asal Cina

Shandong
Jeneng merek crossfit apik
OEM Accpet
Bahan baja
MOQ 10 bêsik
Wektu sampel ing 7 dina
Fitur awet
Logo Logo khusus kasedhiya
Packing Karton
Ukuran 10kg
jeneng produk Bar Curl
pambayaran T/T

FAQ


1. sapa kita?

Kita adhedhasar ing Shandong, China, wiwit taun 2017, adol menyang Eropa Kulon (24.00%), Amerika Lor (18.00%), Eropa Kidul (15.00%), Oseania (15.00%), Eropa Timur (12.00%), Amerika Kidul (5,00%), Afrika (4,00%), Eropa Lor (3,00%), Timur Tengah (2,00%), Asia Kidul (1,00%), Asia Tenggara (1,00%). Ana total 51-100 wong ing kantor kita.

2. carane kita bisa njamin kualitas?

Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;
Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim;

3. apa sampeyan bisa tuku saka kita?

rig crossfit, barbel, piring bemper, dumbbell, seri yoga

4. kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?

Pisanan tim manajemen perusahaan wis 10 taun R&D lan pengalaman fitness, wis pengalaman sugih ing produksi lan pembangunan. Kapindho duwe sistem produksi lengkap sing bisa ngrampungake lan nyedhiyakake macem-macem produk kanthi cepet.

5. layanan apa kita bisa nyedhiyani?

Katentuan Pangiriman sing Ditampa: FOB, CIF, EXW, DDPï¼›
Mata uang Pembayaran Ditampa:USD;
Jinis Pembayaran Ditampa: T / T, L / C, PayPal, Western Union;
Basa sing digunakake: Inggris, Cina

 

Panas Tags: Grosir Bodybuilding Weight Lifting Gym Training Equipment Barbell Curl Bar, Produsen, Supplier, Grosir, Customized, Pabrik, China, Awet, Newest, Advanced

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.