Nelpon kita +86-633-8811598
Bar Wanita
  • Bar Wanita - 0 Bar Wanita - 0
  • Bar Wanita - 1 Bar Wanita - 1

Bar Wanita

Variasi paling anyar saka 15KG Bar Wanita ngenalake finish poros E-Coat Ireng sing anyar. Lapisan sing ditrapake kanthi listrik iki pisanan dipopulerkan ing industri otomotif amarga jangkoan sing dipercaya, adhesi, lan tahan karat, lan entuk manfaat sing luwih akeh kanggo keuntungan lingkungan, sing ngasilake HAPS (Polutan Udara Berbahaya) utawa VOC (Volatile). Senyawa Organik).

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Bar Wanita


Variasi paling anyar saka Bar Wanita 15KG ngenalake finish poros E-Coat ireng anyar. Lapisan sing ditrapake kanthi listrik iki pisanan dipopulerkan ing industri otomotif amarga jangkoan sing dipercaya, adhesi, lan tahan karat, lan entuk manfaat sing luwih akeh kanggo keuntungan lingkungan, sing ngasilake HAPS (Polutan Udara Berbahaya) utawa VOC (Volatile). Senyawa Organik).


Kaya kabeh Bar Wanita, model E-Coat wis mesin lan dipasang ing CHINA. Iku kalebu poros baja kekuatan tarik 190.000 PSi, tandha knurl dual (ora ana knurl tengah), lan lengen klambi seng padhang. Pola knurling hibrida nawakake genggeman sing kuat nanging nyaman ing lift Powerlifts lan Oly, lan bushing tembaga sing berkualitas mbantu nggawe imbangan kekakuan + pecut alami sing sampurna.



SPESIFIKASI GEAR


Merk

kebugaran

Made In CHINA

ya wis

Jinis bar

Bar wadon

Gunakake Bar

Multiguna

Bar Bobot

15KG

Dhiameter

25 MM

Knurl

Multi

Pusat Knurl

Ora

Tandha Knurl

Dwi

Shaft Coating

Jas E ireng

Bar Length

79.13"

Loadable Lengan Panjang

13.00"

Lapisan Lengan

Seng padhang

Bushing / Bearing

Bushing

F Ratingâ„¢

F6-R

Kekuwatan Tensile

190.000 PSI

Garansi / Garansi

Garansi Konstruksi

 

Panas Tags: Bar Wanita, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Pabrik, China, Awet, Paling Anyar, Lanjut

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.