Nelpon kita +86-633-8811598
High Quality Bobot Training Commercial Gym Fitness Equipment Super Adjustable Gym Bench
  • High Quality Bobot Training Commercial Gym Fitness Equipment Super Adjustable Gym Bench - 0 High Quality Bobot Training Commercial Gym Fitness Equipment Super Adjustable Gym Bench - 0
  • High Quality Bobot Training Commercial Gym Fitness Equipment Super Adjustable Gym Bench - 1 High Quality Bobot Training Commercial Gym Fitness Equipment Super Adjustable Gym Bench - 1
  • High Quality Bobot Training Commercial Gym Fitness Equipment Super Adjustable Gym Bench - 2 High Quality Bobot Training Commercial Gym Fitness Equipment Super Adjustable Gym Bench - 2
  • High Quality Bobot Training Commercial Gym Fitness Equipment Super Adjustable Gym Bench - 3 High Quality Bobot Training Commercial Gym Fitness Equipment Super Adjustable Gym Bench - 3
  • High Quality Bobot Training Commercial Gym Fitness Equipment Super Adjustable Gym Bench - 4 High Quality Bobot Training Commercial Gym Fitness Equipment Super Adjustable Gym Bench - 4
  • High Quality Bobot Training Commercial Gym Fitness Equipment Super Adjustable Gym Bench - 5 High Quality Bobot Training Commercial Gym Fitness Equipment Super Adjustable Gym Bench - 5

High Quality Bobot Training Commercial Gym Fitness Equipment Super Adjustable Gym Bench

Latihan Bobot Berkualitas Tinggi Peralatan Fitness Gym Komersial Super Adjustable Gym Bench Yen sampeyan kasengsem karo produk kita, sampeyan ora mung bisa duwe diskon nanging uga tuku kanthi rega pabrik. Desain kita kelas lan apik. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon sing paling anyar lan maju saka kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

High Quality Bobot Training Commercial Gym Fitness Equipment Super Adjustable Gym Bench


1. Pambuka produk

 

· Bangku sing bisa diatur iki dirancang kanthi struktur segi telu sing unik, pangkalan las baja lan baja tugas abot, ndhukung nganti 1100 LBS, sampurna kanggo kabeh jinis latihan latihan awak lengkap.

·Bangku sing bisa diatur iki bisa nyukupi kabeh kabutuhan latihan, sampeyan bisa nindakake sawetara latihan awak ndhuwur lan ngisor kanthi gampang nyetel bangku bobot.

·DESIGN NYAMAN & ERGONOMIS. Bangku bobot DERACY nduweni bantalan busa sing padhet kanggo permukaan sing alus, nyuda rasa kesel otot nalika olahraga awak lengkap, cocog kanggo lungguh utawa latihan sing suwe ing dhadha, pundhak, punggung, weteng, lan liya-liyane.

·Iku gampang kanggo ASSEABLE & MOVE. Paket kalebu alat manual lan instalasi, gampang banget dipasang. Kanthi setir mburi, sampeyan bisa kanthi gampang mindhah bangku bobot menyang sudhut apa wae.



2. Parameter Produk (Spesifikasi)


jeneng

High Quality Bobot Training Commercial Gym Fitness Equipment Super Adjustable Gym Benc

werna

Opsional

Ukuran

1350*35*43 cm

Bahan

Baja, Baja


3. Fitur Produk lan Aplikasi


Lipat, gampang digawa, minimal syarat perakitan. Bisa gampang dilipat kanggo ngadeg ing tembok, disimpen ing lemari, utawa geser ing ngisor amben.

Peralatan kasebut dibentuk kanthi cara sing ngidini mobilitas maksimal nalika nindakake latihan tanpa njupuk akeh papan ing omah sampeyan. Nduweni kulit sing lembut sing diisi bantalan busa sing kandhel saengga kepenak kanggo nindakake pirang-pirang latihan. Iki ngidini macem-macem latihan latihan kekuatan sing fokus ing lengen, sikil, dada, lan inti!


4. Detail Produk

 

Jeneng produk High Quality Bobot Training Commercial Gym Fitness Equipment Super Adjustable Gym Bench
Bahan Nilon 500D tahan abrasi
Ukuran kode rata-rata
warna Macem-macem Werna
Logo kasedhiya
OEM kasedhiya
Paket karton + pallet utawa minangka selaras
pambayaran TT L/C
Sampel Ditawakake

 


5. Kualifikasi produk

 


 

6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani

 

1. OEM Manufaktur disambut: Produk, Paket...
2. Urutan sampel
3. Kita bakal mangsuli pitakon sampeyan sajrone 12 jam.
4. Sawise ngirim, kita bakal nglacak produk kanggo sampeyan sapisan saben rong dina, nganti sampeyan entuk produk. Yen sampeyan entuk barang, cobanen, lan menehi saran. Yen sampeyan duwe pitakon babagan masalah kasebut, hubungi kita sanalika bisa.

 

7. FAQ


Q1: Apa syarat packing sampeyan?
A1: Biasane kita sijine 12pcs ing karton. Utawa sampeyan bisa milih 1 piece/kothak njero, lan 6 kothak njero ing karton njaba. Kothak / karton kanthi logo sampeyan uga kasedhiya.
Q2: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A2: Kita nampa EXW, FOB, CFR, CIF item. Pembayaran 100% sadurunge pangiriman. Kita bakal nuduhake foto / video produk lan paket sadurunge dikirim.
Q3: Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?
A3: Sampel: sekitar 3 dina kerja. Pesenan akeh bakal njupuk 15-20 dina kerja sawise nampa pembayaran sampeyan. Wektu pangiriman sing tepat gumantung saka rincian pesenan.
Q4: Apa OEM ditampa?
A4: Ya, kita bisa ngasilake miturut karya seni sampeyan.
Q5: Sapa kita?
A5: Kita adhedhasar ing Shandong, China, wiwit taun 2017, adol menyang Eropa Kulon (24.00%), Amerika Lor (18.00%), Eropa Kidul (15.00%), Oceania (15.00%), Eropa Timur (12.00%), Amerika Selatan(5,00%), Afrika (4,00%), Eropa Lor (3,00%), Timur Tengah (2,00%), Asia Kidul (1,00%), Asia Tenggara (1,00%). Ana total 51-100 wong ing kantor kita.
Q6: Kepiye carane bisa njamin kualitas?
A6: Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal; Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim;
Q7: Apa sampeyan bisa tuku saka kita?
A7: rig crossfit, barbel, piring bemper, dumbbells, seri yoga
Q8: Napa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?
A8: Pisanan tim manajemen perusahaan wis 10 taun R&D lan pengalaman fitness, wis pengalaman sugih ing produksi lan pembangunan. Kapindho duwe sistem produksi lengkap sing bisa ngrampungake lan nyedhiyakake macem-macem produk kanthi cepet.
Q9: Layanan apa sing bisa diwenehake?
A9: Katentuan Pangiriman sing Ditampa: FOB, CIF, EXW, DDP;
Mata uang Pembayaran Ditampa:USD; Jinis Pembayaran Ditampa: T / T, L / C, PayPal, Western Union; Basa sing digunakake: Inggris, Cina


 

Hubungi kita

Perdana Sun

Rizhao Goodcrossfit Equipments Co.,Ltd

wechat:goodcrossfit

Skype: primalor

Whatsapp: +8613326333935

www.goodgymfitness.com

Email:[email protected]

Telpon:+86-13326333935

 

 

 

Panas Tags: Latihan Bobot Berkualitas Tinggi Peralatan Fitness Gym Komersial Bangku Gym Super Adjustable, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Pabrik, China, Awet, Paling Anyar, Lanjut

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.