Nelpon kita +86-633-8811598
Pabrik Grosir Murah 20kg Lapisan Karet Kurz Hantel Mancuernas De Gym Berat Gratis Dumbbell Set Karet Hex Dumbbells
  • Pabrik Grosir Murah 20kg Lapisan Karet Kurz Hantel Mancuernas De Gym Berat Gratis Dumbbell Set Karet Hex Dumbbells - 0 Pabrik Grosir Murah 20kg Lapisan Karet Kurz Hantel Mancuernas De Gym Berat Gratis Dumbbell Set Karet Hex Dumbbells - 0
  • Pabrik Grosir Murah 20kg Lapisan Karet Kurz Hantel Mancuernas De Gym Berat Gratis Dumbbell Set Karet Hex Dumbbells - 1 Pabrik Grosir Murah 20kg Lapisan Karet Kurz Hantel Mancuernas De Gym Berat Gratis Dumbbell Set Karet Hex Dumbbells - 1
  • Pabrik Grosir Murah 20kg Lapisan Karet Kurz Hantel Mancuernas De Gym Berat Gratis Dumbbell Set Karet Hex Dumbbells - 2 Pabrik Grosir Murah 20kg Lapisan Karet Kurz Hantel Mancuernas De Gym Berat Gratis Dumbbell Set Karet Hex Dumbbells - 2
  • Pabrik Grosir Murah 20kg Lapisan Karet Kurz Hantel Mancuernas De Gym Berat Gratis Dumbbell Set Karet Hex Dumbbells - 3 Pabrik Grosir Murah 20kg Lapisan Karet Kurz Hantel Mancuernas De Gym Berat Gratis Dumbbell Set Karet Hex Dumbbells - 3
  • Pabrik Grosir Murah 20kg Lapisan Karet Kurz Hantel Mancuernas De Gym Berat Gratis Dumbbell Set Karet Hex Dumbbells - 4 Pabrik Grosir Murah 20kg Lapisan Karet Kurz Hantel Mancuernas De Gym Berat Gratis Dumbbell Set Karet Hex Dumbbells - 4
  • Pabrik Grosir Murah 20kg Lapisan Karet Kurz Hantel Mancuernas De Gym Berat Gratis Dumbbell Set Karet Hex Dumbbells - 5 Pabrik Grosir Murah 20kg Lapisan Karet Kurz Hantel Mancuernas De Gym Berat Gratis Dumbbell Set Karet Hex Dumbbells - 5

Pabrik Grosir Murah 20kg Lapisan Karet Kurz Hantel Mancuernas De Gym Berat Gratis Dumbbell Set Karet Hex Dumbbells

Pabrik Grosir Murah 20kg Lapisan Karet Kurz Hantel Mancuernas De Gym Bobot Gratis Dumbbell Set Karet Hex Dumbbells Set Kemampuan Supply:30000 Kilogram / Kilogram saben Minggu Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, sampeyan ora mung bisa duwe diskon nanging uga tuku ing rega pabrik. Desain kita kelas lan apik. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon sing paling anyar lan maju saka kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pabrik Grosir Murah 20kg Lapisan Karet Kurz Hantel Mancuernas De Gym Berat Gratis Dumbbell Set Karet Hex Dumbbells


Kemampuan Penyetor: 30000 Kilogram / Kilogram saben Minggu


Deskripsi Produk


Jeneng produk Grosir Gym Peralatan Angkat Bobot Gratis Latihan Karet Luwes Hex Dumbbell
Bahan Karet + wesi
Bobot 5/10/15/20/25kg utawa adat
warna ireng
Logo kasedhiya
OEM kasedhiya
Paket Karton + pallet utawa minangka selaras
pambayaran TT L/C
Sampel Ditawakake
Aplikasi Universal
Jeneng merek OEM
Panggonan Asal Shandong, China


FAQ


Q1: Apa syarat packing sampeyan?

A1: Biasane kita sijine 12pcs ing karton. Utawa sampeyan bisa milih 1 piece/kothak njero, lan 6 kothak njero ing karton njaba. Kothak / karton kanthi logo sampeyan uga kasedhiya.

Q2: Apa syarat pembayaran sampeyan?

A2: Kita nampa EXW, FOB, CFR, CIF item. Pembayaran 100% sadurunge pangiriman. Kita bakal nuduhake foto / video produk lan paket sadurunge dikirim

Q3: Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?

A3: Sampel: sekitar 3 dina kerja. Pesenan akeh bakal njupuk 15-20 dina kerja sawise nampa pembayaran sampeyan. Wektu pangiriman sing tepat gumantung saka rincian pesenan.

Q4: Apa OEM ditampa?

A4: Ya, kita bisa ngasilake miturut karya seni sampeyan.

Q5: Sapa kita?

A5: We are adhedhasar ing Shandong, China, miwiti saka 2017, ngedol kanggo Eropah Kulon (24.00%), Amerika Utara (18.00%), Eropah Kidul (15.00%), Oceania (15.00%), Eropah Wétan (12.00%), Amerika Selatan(5,00%), Afrika (4,00%), Eropa Lor (3,00%), Timur Tengah (2,00%), Asia Kidul (1,00%), Asia Tenggara (1,00%). Ana total 51-100 wong ing kantor kita.

Q6: Kepiye carane bisa njamin kualitas?

A6: Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal; Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim;

Q7: Apa sampeyan bisa tuku saka kita?

A7: rig crossfit, barbel, piring bemper, dumbbells, seri yoga

Q8: Napa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?

A8: Pisanan tim manajemen perusahaan wis 10 taun R&D lan pengalaman fitness, wis pengalaman sugih ing produksi lan pembangunan. Kapindho duwe sistem produksi lengkap sing bisa ngrampungake lan nyedhiyakake macem-macem produk kanthi cepet.

Q9: Layanan apa sing bisa diwenehake?

A9: Katentuan Pangiriman sing Ditampa: FOB, CIF, EXW, DDP;

Mata uang Pembayaran Ditampa:USD; Jinis Pembayaran Ditampa: T / T, L / C, PayPal, Western Union; Basa sing digunakake: Inggris, Cina





Panas Tags: Pabrik Grosir Murah 20kg Lapisan Karet Kurz Hantel Mancuernas De Gym Bobot Gratis Dumbbell Set Karet Hex Dumbbells Set, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Pabrik, China, Awet, Paling Anyar, Lanjut

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.