Nelpon kita +86-633-8811598
Bumper Kompetisi
  • Bumper Kompetisi - 0 Bumper Kompetisi - 0
  • Bumper Kompetisi - 1 Bumper Kompetisi - 1
  • Bumper Kompetisi - 2 Bumper Kompetisi - 2

Bumper Kompetisi

Minangka fitness dadi luwih populer ing antarane wong & fanatik fitness lan malah kabeh wong, Kompetisi Bumpers minangka salah siji saka peralatan latihan awak inti, lan uga kanggo ngangkat daya. Wong nggunakake peralatan latihan Kompetisi Bumper kanggo nambah otot lan latihan daya lan koordinasi fisik. Dadi Bumper Kompetisi penting ing fitness gym.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Bumper Kompetisi


Nalika fitness dadi luwih populer ing antarane wong & fanatik fitness lan malah kabeh wong, barbell minangka salah sawijining peralatan latihan awak inti, lan uga kanggo ngangkat daya. Wong nggunakake peralatan latihan barbell kanggo nambah otot lan latihan daya lan koordinasi fisik. Dadi barbells penting ing fitness gym.

 

1. Pengenalan produk

 

· 100% Karet Alami: Piring bumper digawe saka karet murni kanthi kapadhetan dhuwur, angel lan awet kanggo pengangkat daya lan pelatih.

· Piring Bumper Ireng Klasik: Piring bemper Olimpiade profesional duwe bobot 10lb, 15lb, 25lb, 35lb, 45lb lan 5kg-30kg kanggo barbel lurus lan mlengkung. Piring karet padhet kanthi warna ireng klasik kanggo latihan omah lan gym

      

2. Parameter Produk (Spesifikasi)


jeneng

Plat Bumper karet angkat bobot

werna

Ireng utawa werna disesuaikan

Ukuran

5kg / 10kg / 15kg / 20kg / 25kg

10LB/15LB/25LB/35LB/45LB

Bahan

karet

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi


Diameter piring: 450mm (Standard IWF 450mm)

Bukaan kerah: 50.40mm

Tipe sisipan: Cakram baja, dilapisi seng Toleransi bobot: +/-
10 gram bobot sing diklaim

Warna: A (gradasi: A nganti F)

Ambune: Kurang

 

4. Detail Produk

 

Bahan: Karet + stainless steel

Werna: Ireng / Biru / Kuning / Abang utawa disesuaikan

Ukuran: 28mm * 2200mm / 25mm * 2010mm

Bobot: 5KG/10KG/15KG/20KG/25KG/10LB/15LB/25LB/35LB/45LB/55LB

Fungsi: Bodybuilding

 

5. Kualifikasi produk

 

Klasifikasi: High Grade Bumper Plate

 

6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani

 

1. OEM Manufaktur disambut: Produk, Paket...
2. Urutan sampel
3. Kita bakal mangsuli pitakon sampeyan sajrone 12 jam.
4. Sawise ngirim, kita bakal nglacak produk kanggo sampeyan sapisan saben rong dina, nganti sampeyan entuk produk. Yen sampeyan entuk barang, cobanen, lan menehi saran. Yen sampeyan duwe pitakon babagan masalah kasebut, hubungi kita sanalika bisa.


 

7. Layanan kita


1. OEM Manufaktur welcome: Produk, Paket...
2. Urutan sampel
3. Kita bakal mangsuli pitakon sampeyan sajrone 12 jam.
4. sawise ngirim, kita bakal nglacak produk kanggo sampeyan sapisan saben rong dina, nganti sampeyan entuk produk. Yen sampeyan entuk barang, nyoba, lan menehi saran. Yen sampeyan duwe pitakon babagan masalah kasebut, hubungi kita, kita bakal menehi solusi kanggo sampeyan.


8.FAQ

 

Q1. Apa syarat packing sampeyan?

A: Biasane kita sijine 12pcs ing karton. Utawa sampeyan bisa milih 1 piece/kothak njero, lan 6 kothak njero ing karton njaba. Kothak / karton kanthi logo sampeyan uga kasedhiya.

 

Q2. Apa syarat pembayaran sampeyan?

A: Kita nampa EXW, FOB, CFR, CIF item. Pembayaran 100% sadurunge pangiriman. Kita bakal nuduhake foto / video produk lan paket sadurunge dikirim.

 

Q3. Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?

A: Sampel: sekitar 3 dina kerja. Pesenan akeh bakal njupuk 15-20 dina kerja sawise nampa pembayaran sampeyan. Wektu pangiriman sing tepat gumantung saka rincian pesenan.

 

Q4. Apa OEM ditampa?

A: Ya, kita bisa ngasilake miturut karya seni sampeyan.

 

Hubungi kita

 

Perdana Sun

Rizhao Goodcrossfit Equipments Co.,Ltd

Email:[email protected]

Telpon:+86-13326333935



Panas Tags: Bumper Kompetisi, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Pabrik, China, Awet, Paling Anyar, Lanjut

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.