Nelpon kita +86-633-8811598

Apa bobote bisa diraih kanthi bobote mung?

2021-08-04

Apa angkat bobot bisa nyuda lemak? Mesthi, aja mikir yen aerobik bisa ngilangi bobot
Apa sing asring kita sebut minangka latihan bobot uga diarani latihan anaerobik. Latihan anaerobik ngonsumsi glikogen, lan siji klompok ora bisa nindakake kanggo wektu sing suwe, amarga latihan sing cendhak mbutuhake pasokan energi sing kuwat, lan wong-wong ora mesin ora bisa entuk latihan kanthi intensitas dhuwur, awak kita bisa. 't tahan, iku ora bisa powered by decomposition saka lemak lan protein, supaya bobot mundhut lemak? Jawabane ya! Akeh wong sing bener-bener bingung, dina iki kita ndeleng!
1. Sanajan ngonsumsi glikogen sing disimpen ing awak, kita kudu ngerti babagan siji: energi saiki dadi lemak sesuk! Konsumsi energi sing berlebihan tegese bakal ilang lemak sesuk, yaiku masalah mangan luwih saka asupan, mula kudu gampang dingerteni.

We mangan iku tartamtu, banjur kalori punika tartamtu, lan mbalek konsumsi wesi energi saben Unit wektu luwih saka aerobik, supaya lu wesi siji jam kanggo luwih panas saka konsumsi aerobik, supaya loro nganggo liyane lemak lan panyimpenan saka glikogen. , panas bakal langsung nimbulaké longkangan, supaya bisa ngurangi lemak, Iku mung konsumsi langsung utawa konsumsi ora langsung, wangun beda!


2. Latihan bobot bisa mbangun otot! Akeh bocah-bocah wadon sing mikir yen entuk otot minangka perkara sing nggegirisi, nanging luwih apik tinimbang awak sing lemu. Tambah otot tegese tambah otot lan ing wektu sing padha uga atas jenenge metabolisme basal kita bakal munggah, munggah bantuan gedhe kanggo ngurangi lemak, metabolisme basal uga akeh bocah-bocah wadon, kangelan saka bobot mundhut, ora seneng olahraga dadi sethitik. massa otot lan tingkat lemak awak amba banget, pengin ilang bobot mung dening dieting, dhewe metabolisme basal banget kurang, nalika dieting dhewe konsumsi kanggo sethitik lemak, Dadi iku hard kanggo ilang bobot! Pengin nandheske kene, akeh bocah-bocah wadon ora kaya olahraga utamané, jumlah otot sawetara, kudu nindakake pisanan sawise periode wektu pass aerobik lan kontrol diet kanggo ngurangi bobot, supaya wis sehat, efek banget ketok maneh!
3. wesi Lu bisa tekan wektu dawa saka konsumsi panas, sanadyan kita bisa tumindak pesawat saka latihan kanggo 10 menit, nanging wektu kobong energi bisa tuwuh nganti sawetara jam utawa sawetara dina, kekuatan saka wesi mbalek. gedhe banget, awak bakal katon kakehan konsumsi oksigen, supaya kanggo ngimbangi defisit oksigen, awak bakal terus nganggo energi kanggo njaga keseimbangan. Lan yen sampeyan mandheg nindakake kardio sajrone setengah jam lan detak jantung sampeyan mudhun, sampeyan ora bisa terus ngobong lemak.
Kanggo akèh bocah-bocah wadon takon pitakonan, iku ketok kanggo nambah otot karo wesi? Iki tampilan sing salah! Iku luwih angel kanggo gain otot tinimbang ilang bobot, utamané kanggo bocah-bocah wadon, sing pengin gain otot cepet iku angel kanggo entuk, lan iku malah luwih mokal kanggo gain otot ing wektu cendhak. Iki amarga bocah wadon ora padha karo lanang, lan tingkat sekresi hormon lanang ora padha, mula aja kuwatir yen dadi King Kong Barbie.
Kanggo sing angel ilang lemak, ngaso olahraga aerobik saben dina lan pindhah menyang gedung olahraga. Sampeyan bakal nemokake bawana anyar!